Dragi pohodniki,
Zahvaljujemo se vam za udeležbo na pohodu 17. oktobra 2015. Hvala tudi vsem, ki ste v preteklih letih vztrajali in ohranjali ta dogodek pri življenju.
Letos smo prvič predvajali fotografije iz prve svetovne vojne v kaverni (ob stopnišču) in neposredno preizkusili vlago in mraz, ki so ju morali trpeti vojaki med vojno. Hvala Zoranu Šuligoju za fotografije Piermaria Bevivina iz Arezza ter Mateju Šuligoju in Damjanu Gorjancu za pripravo prostora v kaverni. Hvala tudi Nataši Breščak, za električni agregat. Še posebna hvala pa družini Vodičarjevih, ki nam vsa ta leta omogoča prijetno druženje pri njih.
Letos smo imeli tudi posebno srečo, da smo se srečali s skupino pohodnikov iz Škofje Loke. Prilagamo njihove vtise.
...........................................

Pozdravljeni,
v soboto 17. oktobra 2015, sem organiziral pohod Planinske sekcije KNAUF INSULATION Škofja Loka iz Plav na Sveto goro čez Prižnico in Vodice. Med vzpenjanjem na Prižnico smo si ogledovali ostanke 1. sv. vojne, pri cerkvi Sv. Kvirinija pa smo se srečali z vašimi kolegi, kateri so nam izrekli dobrodošlico in nam ponudili čaj z dodatkom obenem pa tudi povedali, da imate pohod na Vodice in nas povabili zraven.Beseda je dala besedo in skupaj smo odšli proti cilju.... Da ne bom predolg.Bili smo presenečeni nad gostoljubnostjo in vsem kar se je dogajalo. Jota s klobaso, potem pa še pečen kostanj - ja enkratno. Zahvalil bi se vsem sodelujočim pri pripravah in izvedbi, predvsem pa g. Valterju Rečiču za informacije o prihajajočih dogodkih.
Želim vam še mnogo tako izvedenih pohodov in srečno.

Vodnik PZS pri PD Škofja Loka
Matjaž Peternelj

........................................
Vse udeležence naprošamo, če nam lahko posredujejo še kakšno fotogafijo, še posebej tiste iz kavern.
Lepo pozdravljeni na naših prihodnjih dogodkih.
TD Korada
Valter Reščič
Podpredsednik društva

  • Ustvarjeno: 19.10.2015
  • Dodal: Luka Goljevscek
  • Število slik: 49
  • Število ogledov: 1702